Alles onder één dak

Het is onze ambitie om jullie zo goed mogelijk te kunnen behandelen door verschillende disciplines in onze praktijk aan te bieden.

Als tandarts bouw je evenwel altijd meer affiniteit voor de éne dan voor een andere discipline. Tevens beschik je niet altijd over de nodige tijd om elke discipline even goed in je vingers te krijgen, vandaar dat je als patiënt door verschillende practici geholpen kan worden afhankelijk van de aard van de behandeling.

We zijn ons er wel van bewust dat ieder graag geholpen wordt door zijn vaste tandarts. Dat is dan ook ons streven voor de (half) jaarlijkse controle-afspraak.


Dit brengt ons tot het woord 'tand-concept': Hiermee trachten we duidelijk te maken dat we elke situatie, alle vragen, elke verwachting 'in kaart' willen brengen, om dan door overleg met de verschillende disciplines het geheel te bundelen tot één visie en één behandelplan om steeds op lange termijn de beste mondzorg te bekomen.


Wil je ons team vervoegen?

Ben jij een gemotiveerde, ambitieuze tandarts of tandarts-specialist die graag in teamverband werkt, laat het ons weten!


Contacteer ons

Blijf op hoogte van alle nieuwtjes.

Regelmatig zullen we jullie op de hoogte houden van allerlei 'nieuwtjes' rond de tandheelkunde, zowel van behandelingen als van (nieuwe) reglementeringen.


Inschrijving nieuwsbrief