Nieuwsbrief juli 2021
10 juli 2021

In deze nieuwsbrief:
  • Orthodontie
  • Invisalign
  • Tandconcept on the road
  • Nieuwe collega
  • Foto van de maand
  • Info kotstudenten
  • Verlofregeling zomer

Orthodontie

Na een geslaagd examen orthodontie POS (progressive orthodontics seminars) is tandarts Vroninks haar interesse en voeling voor dit vakgebied nog meer aangewakkerd. Zij is ons aanspreekpunt voor al jullie vragen alsook de behandelende tandarts.

Invisalign

Invisalign is een behandeling met een verwijderbare transparante beugel. Er worden een reeks beugels op maat gemaakt om zo stapsgewijs de tanden te begeleiden tot de gewenste eindpositie.

Tandconcept on the road

In mei hielden we een leuke teamdag met z'n allen, coronaproof uiteraard. We gingen toeren met de vespa door het mooie Haspengouw. Een geslaagde teambuilding!

Nieuwe collega

Vanaf 1/8/2021 start er een nieuwe collega bij Tandconcept. Haar naam is Ann-Sophie Lambrechts. Ze studeerde af als tandarts aan de universiteit van Leuven. Zij zal steeds op maandag, donderdag en vrijdag aanwezig zijn in de praktijk.

Van harte welkom!

Foto van de maand

We zetten in deze nieuwsbrief graag enkele mooie voor en na foto's uit de praktijk voor u in de kijker. Het betreft technieken van esthetische restauraties.

Behandeling van de tanden met GC gaenial composiet

Zirconium porselein brugwerk

Info kotstudenten

De praktijk is één keer per maand op zaterdag geopend voor onze kotstudenten van 9.00u tot 12.00u, uitgezonderd in juli en augustus.

De data voor dit jaar zijn:
25/09/2021
30/10/2021
27/11/2021
18/12/2021

Verlofregeling zomer

Tijdens de grote vakantie zal de praktijk doorlopend geopend blijven. Telefonisch zijn we dan bereikbaar van maandag tot donderdag van 9.00u tot 16.00u en vrijdag van 9.00u tot 13.00u.

Op 21/7/2021 is de praktijk gesloten.

Wij wensen iedereen een heerlijke vakantie toe!

Maak uw afspraak

Wil je ons team vervoegen?

Ben jij een gemotiveerde, ambitieuze tandarts of tandarts-specialist die graag in teamverband werkt, laat het ons weten!


Contacteer ons

Blijf op hoogte van alle nieuwtjes.

Regelmatig zullen we jullie op de hoogte houden van allerlei 'nieuwtjes' rond de tandheelkunde, zowel van behandelingen als van (nieuwe) reglementeringen.


Inschrijving nieuwsbrief