Heropstart TANDCONCEPT na COVID-19
30 april 2020

Heropstart TANDCONCEPT na COVID-19

Beste patiënten,


Gisteren, woensdag 29 april, hebben we vanuit onze beroepsverenigingen en de nationale veiligheidsraad, groen licht gekregen om onze activiteiten te hervatten vanaf maandag 4 mei, mits het in acht nemen van de nodige maatregelen.

Al de opgelegde noodzakelijke maatregelen omtrent hygiëne en veiligheid zijn in onze praktijk genomen om jullie voortaan verder te helpen conform het Covid-19 protocol.


Onze tandartsen en assistenten zullen de nodige beschermende kledij dragen.
Het is belangrijk dat jullie op het moment van de afspraak geen symptomen vertonen ten gevolge van het corona virus. Wij vragen jullie tevens om bij het binnenkomen de handen te desinfecteren. Kom in de mate van het mogelijke alleen, of indien mogelijk met maximaal één begeleider.


Wij danken jullie voor de medewerking en voor het opvolgen van de aanwijzingen gegeven door onze assistenten en zullen jullie met de glimlach ontvangen, maar geen handen schudden.


We wensen iedereen een goede gezondheid toe.

Tot binnenkort,


Jullie tandconcept team.

Wil je ons team vervoegen?

Ben jij een gemotiveerde, ambitieuze tandarts of tandarts-specialist die graag in teamverband werkt, laat het ons weten!


Contacteer ons

Blijf op hoogte van alle nieuwtjes.

Regelmatig zullen we jullie op de hoogte houden van allerlei 'nieuwtjes' rond de tandheelkunde, zowel van behandelingen als van (nieuwe) reglementeringen.


Inschrijving nieuwsbrief